Onze administratie diensten

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich door het zijn van een online administratiekantoor. Mocht (regelmatig) fysiek overleg gewenst zijn, dan zijn wij ook daarin de geschikte partner. Door het zijn van een digitaal kantoor en de inzet van technologische hulpmiddelen, kan op ieder gewenst moment met ons gecommuniceerd worden. Wij pakken het vervolgens verder op. Hieronder staat kort toegelicht waar wij voor staan.

Voor eenmanszaken en kleine B.V.’s, bekijk onze diensten ZZP Administratie, MKB Administratie en All Digital (boekhouding). Voor de grotere bedrijven, bekijk ook de mogelijkheden rondom uitbesteden.

Het is daarnaast mogelijk om de specifieke wensen door te nemen en te komen tot maatwerk. Dit kan na het doornemen van de diverse diensten of door direct contact op te nemen.

Door gebruik te maken van software in de cloud, kan op elk moment inzicht worden verkregen in de financiële prestaties van de onderneming.

Wij verzorgen de gehele administratie. Het enige wat wij vragen, is het tijdig beschikbaar stellen van alle documenten.

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat kantoortijden geen beperking zijn. Voorzie ons op elke gewenst moment van de documenten door middel van Apps, e-mail en portals en wij pakken het vervolgens op.

Administratie en boekhouden is samenwerken. Aangezien wij digitaal werken, betekent dit een nieuwe manier van samenwerken. Deze manier van werken maakt dat wij op de achtergrond de financiën verzorgen terwijl uw onderneming doorgaat.

Door gebruik te maken van standaard producten, kan naar wens onze dienstverlening worden afgenomen. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk, waarbij de wensen in kaart worden gebracht en een passende offerte volgt.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de boekhouding. Ervaring is opgedaan bij de zogenoemde Big Four accountantskantoren en vertaald naar een digitaal administratiekantoor.

Wij werken met:

Klik op één van de logo’s voor meer informatie.

Schuiven naar boven