Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

Onze administratie diensten

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich door het zijn van een online administratiekantoor. Wanneer (fysiek of digitaal) overleg gewenst is, dan zijn wij ook daarin de geschikte partner. Door het zijn van een digitaal kantoor en de inzet van technologische hulpmiddelen, kan op ieder gewenst moment met ons gecommuniceerd worden. Wij pakken het vervolgens verder op. Hieronder staat kort toegelicht waar wij voor staan.

Voor meer informatie over onze diensten bekijk ZZP Administratie en MKB Administratie. Meer informatie over de tarieven is te vinden bij ons product All Digital (boekhouding) en voor de grotere bedrijven bij Uitbesteden.

Het is daarnaast mogelijk om de specifieke wensen door te nemen en te komen tot maatwerk. Dit kan na het doornemen van de diverse diensten of door contact met ons op te nemen.

Door gebruik te maken van software in de cloud, kan op elk moment inzicht worden verkregen in de financiële prestaties van de onderneming.

Wij kunnen de gehele administratie verzorgen. Het enige wat wij dan vragen, is het tijdig beschikbaar stellen van alle documenten.

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat kantoortijden geen beperking zijn. Voorzie ons op elke gewenst moment van de documenten door middel van Apps, e-mail en portals en wij pakken het vervolgens op.

Administratie en boekhouden is samenwerken. Aangezien wij digitaal werken, betekent dit een nieuwe manier van samenwerken. Deze manier van werken maakt dat wij op de achtergrond de financiën verzorgen terwijl de onderneming doordraait.

Door gebruik te maken van standaard producten, kan naar wens onze dienstverlening worden afgenomen. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk, waarbij de wensen in kaart worden gebracht en een passende offerte volgt.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de boekhouding. Ervaring is opgedaan bij de zogenoemde Big Four accountantskantoren en vertaald naar een digitaal administratiekantoor.

Wij werken met:

Klik op één van de logo’s voor meer informatie. Staat het eigen boekhoudpakket er niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schuiven naar boven