Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

Dienstverlening in een nieuw overzicht

Vanaf vandaag is onze dienstverlening in een nieuw overzicht gezet. Zowel voor eenmanszaken (zzp’er) als het (kleine) MKB. Dit overzicht sluit aan op de meest voorkomende varianten van dienstverlening. Uiteraard kan de eigen situatie anders zijn. Bijvoorbeeld omdat er specifieke (aanvullende) wensen zijn. De abonnementen op de website zijn daarom ook aan te passen met maatwerk. Dit hoeft lang niet altijd tot een meerprijs te leiden. Kortom, ze zijn bedoeld om een indruk te geven, zowel qua inhoud van de dienstverlening als de prijs.

ZZP Support

De pagina is te bereiken via het menu onder Diensten > ZZP Support. Wie via dit artikel naar de pagina wilt kan hier klikken. Deze pagina is geheel gericht op eenmanszaken. In de meeste gevallen zal het gaan om zzp’ers zonder personeel. Ook als sprake is van personeel of een B.V. kan deze dienstverlening van toepassing zijn. De diensten zijn divers, van periodieke ondersteuning tot volledige ontzorging (All Digital) aan toe. Door een breed scala aan diensten te bieden, zit er voor elk wat wils tussen.

MKB Desk

De pagina is te bereiken via het menu onder Diensten > MKB Desk. Wie via dit artikel naar de pagina wilt kan hier klikken. Deze pagina is geheel gericht op het (kleinere) MKB. In de meeste gevallen zal het gaan om B.V’s met enkele personeelsleden. Ook als sprake is van een grotere onderneming kan deze dienstverlening van toepassing zijn. De diensten zijn divers, van periodieke ondersteuning (zoals samenstellen jaarrekening) tot volledige ontzorging (Outsourcing) aan toe.

En nu?

Raadpleeg om te beginnen de betreffende pagina’s. Bij vragen, neem dan gerust contact op via de formulieren onder deze pagina’s of onze contactpagina. Wij zullen vervolgens contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Schuiven naar boven