Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

Interim administratie

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich niet alleen door het zijn van een online administratiekantoor. Wanneer de organisatie groeit en/of er behoefte ontstaat om tijdelijk een interim administratie professional in te schakelen, dan kan inhuur op interimbasis een interessant alternatief zijn. Door tijdelijke ondersteuning in te huren, kan de continuïteit gewaarborgd blijven. Bekijk hieronder op welk snijvlak ondersteuning geleverd kan worden.

Voor de kleinere ondernemer volstaat één van onze maandelijkse abonnementen of volstaat outsourcing. Vergelijk daarom zeker ook onze producten of overweeg All Digital te gaan.

Wat kunnen wij voor u doen met interim administratie?

Op het gebied van Control kan in de breedste zin ondersteund worden. Denk hierbij aan functies als Business Controller, Financial Controller, Projectcontroller of varianten die hierop betrekking hebben.

Op het gebied van Finance kan op diverse vlakken ondersteund worden. Denk hierbij aan functies als Finance Manager, Coördinator Financiën of varianten die hierop betrekking hebben. Hieronder kan ook het in goede banen van een jaarrekeningtraject verstaan worden, het professionaliseren van processen, ERP-systemen of het in goede banen leiden van de jaarverslaggeving.

De derde pijler om in te huren heeft raakvlak met het eenmalige karakter van bijvoorbeeld ERP-implementaties, het stroomlijnen van processen, het in kaart brengen van procesbeschrijvingen, het professionaliseren van afdelingen en alle varianten die raakvlak hebben met de financiële kolom.

Ervaring

Met ervaring opgedaan binnen de Big-4 en binnen het bedrijfsleven kan een combinatie van expertise geleverd worden. De invalshoek van het vraagstuk maakt daardoor ook niet uit. Voor een gerichte beoordeling op welke wijze ondersteund kan worden, is een nadere kennismaking vereist. Voor meer informatie over interim administratie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven

Het verrichten van boekhouding en administratie werkzaamheden op interimbasis varieert tussen € 65 en € 85 per uur exclusief 21% btw. Dit is afhankelijk van de looptijd van de opdracht, de complexiteit, de werklocatie, de reisafstand en eventuele bijkomende kosten.

Schuiven naar boven