Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

Tarieven

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich door het zijn van een online administratiekantoor. Richting onze (potentiële) klanten willen wij naast een efficiënte én kwalitatieve dienstverlening ook transparant zijn in onze tarieven. Elk bedrijf is anders, dus uiteindelijk zal waar nodig maatwerk toegepast worden. Toch zijn er altijd terugkerende thema’s in welke diensten het beste passen. Dit hangt samen met de omvang (zzp of MKB) én de mate waarin administratieve werkzaamheden zelf uitgevoerd worden. Daarom kunnen wij wél transparant zijn met vaste prijzen voor deze twee variabelen.

Voor eenmanszaken en kleine B.V.’s is meer uitleg te vinden over onze diensten op de volgende pagina’s: ZZP Administratie en All Digital (boekhouding). voor het MKB: MKB Administratie en Uitbesteden.

Door gebruik te maken van software in de cloud, kan op elk moment inzicht worden verkregen in de financiële prestaties van de onderneming.

Wij kunnen de gehele administratie verzorgen. Het enige wat wij dan vragen, is het tijdig beschikbaar stellen van alle documenten.

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat kantoortijden geen beperking zijn. Voorzie ons op elke gewenst moment van de documenten door middel van Apps, e-mail en portals en wij pakken het vervolgens op.

Administratie en boekhouden is samenwerken. Aangezien wij digitaal werken, betekent dit een nieuwe manier van samenwerken. Deze manier van werken maakt dat wij op de achtergrond de financiën verzorgen terwijl uw onderneming doorgaat.

Door gebruik te maken van standaard producten, kan naar wens onze dienstverlening worden afgenomen. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk, waarbij de wensen in kaart worden gebracht en een passende offerte volgt.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van de boekhouding. Ervaring is opgedaan bij de zogenoemde Big Four accountantskantoren en vertaald naar een digitaal administratiekantoor.

Wij werken met:

Klik op één van de logo’s voor meer informatie. Staat het eigen boekhoudpakket er niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schuiven naar boven