Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

ZZP Administratie

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich door het zijn van een online administratiekantoor. Daardoor kunnen wij diverse zzp administratie diensten aanbieden. Welke dienst het beste geschikt is, is afhankelijk van de eigen wensen. Alles is ook in combinatie met maatwerk mogelijk.

Onder het label ZZP Administratie kunnen wij zowel een eenmanszaak als V.O.F. en B.V. ondersteunen door alles uit handen te nemen. Wie liever zelf de volledige boekhouding blijft verzorgen, kunnen wij met gerichte ondersteuning helpen. Dit heeft weer als voordeel dat de jaarlijkse kosten lager zijn, maar wel met de geruststelling dat er snel geschakeld kan worden met de boekhouder. Dit kan in vele varianten, waarbij een aantal hieronder staan uitgelicht.

Neem contact met ons op als er vragen zijn, welk maatwerk er mogelijk is of om de samenwerking te starten.

 • Volledige ontzorging

  Voor wie helemaal niet zit te wachten op het bijhouden van de administratie, is het ook mogelijk om alles uit te besteden en volledig ontzorgd te worden. Vandaag de dag kan dit geheel digitaal, waardoor het efficiënt en tegen scherpe tarieven mogelijk is. Deze dienstverlening noemen wij All Digital en bestaat uit een diversiteit aan pakketten. Het aantal bonnetjes per maand maakt veelal de prijs. Zie ook onze aparte pagina over All Digital.

  Kosten: vanaf € 59 per maand.

 • Btw- en kostenscan

  Ondanks alle beste bedoelingen, kan het toch tot onzekerheid leiden of de boekhouding wel goed verzorgd is. Wanneer alles in eigen beheer wordt verzorgd, kunnen wij periodiek (bijvoorbeeld ieder kwartaal) controleren of de btw juist verwerkt is en of kosten wel zakelijk zijn. Dit geeft zekerheid over de juistheid van de boekhouding en dat deze in lijn is met wet- en regelgeving.

  Kosten: per kwartaal vanaf € 79.

 • Inrichten zzp administratie en boekhouding

  Het inrichten van uw zzp administratie is een belangrijk startpunt. Een goede inrichting is cruciaal voor een goede boekhouding. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsgegevens of de verkoopfacturen. Voldoen de verkoopfacturen aan de wettelijke vereisten? Wat als ik gebruikmaak van de KOR-regeling of niet btw-plichtig ben in de zorg? Wat te doen bij zowel belaste als onbelaste prestaties? Welke grootboeken kan ik het beste gebruiken? Wij kunnen de administratie volledig inrichten, zodat aan alle vereisten voldaan wordt. Ook welk boekhoudpakket te gebruiken zal afgestemd worden op de individuele wensen.

  Kosten: eenmalig vanaf € 95.

 • Boekhouder on Demand

  Vooraf is niet altijd duidelijk dat er een beroep gedaan moet worden op een boekhouder. Een Boekhouder on Demand (oftewel: op afroep) is dan de ideale oplossing. Zodra het nodig is, is het contact snel gelegd. Vooraf worden alvast de afspraken vastgelegd (zoals het uurtarief, structureel of eenmalig maatwerk, et cetera). Dit voorkomt verrassingen achteraf, vooral als de hulpvraag urgent is. Daar waar mogelijk zal altijd eerst een prijs op maat afgegeven worden. Door deze vorm van samenwerken, kan kostbare zoektijd bespaard worden. Zie ook onze aparte pagina over Boekhouder on Demand.

  Kosten: gratis intake.

 • Aangifte inkomstenbelasting

  Een jaarlijks terugkerende uitdaging, betreft de aangifte inkomstenbelasting. In tegenstelling tot een inkomen uit loondienst, is deze informatie niet vooraf ingevuld door de Belastingdienst. In aanvulling op Volledige ontzorging óf de Btw-en kostenscan (zie hierboven), kunnen wij de aangifte volledig verzorgen.

  Kosten: vanaf € 95 per aangiftejaar (partnertoeslag: € 45).

 • Maatwerk

  Mocht de specifieke behoefte hierboven niet behandeld zijn, dan kan er altijd maatwerk worden geleverd. Dit kan zowel eenmalig als structureel. Na het bespreken van de wensen, zal (indien dat mogelijk is) een vaste prijs worden afgesproken.

  Kosten: prijs op maat.

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Voor meer informatie waar wij voor staan, zie de pagina over onze diensten.

Schuiven naar boven