Landelijk actief, vanuit Midden-Nederland | 033 - 23 40 410 | Contactformulier

Exact boekhouding

Mijn Administratie Digitaal kenmerkt zich door het zijn van een online administratiekantoor. Wij kunnen dus niet zonder de inzet van technologische hulpmiddelen. Wij geloven erin dat het (kleine) MKB dezelfde behoefte heeft. Eén van de oplossingen heet Exact Online. Exact boekhouding is een veelgebruikt en online boekhoudpakket. De focus ligt op de financiële boekhouding. Dit is anders dan bijvoorbeeld Odoo. Welk pakket het beste aansluit, is afhankelijk van de branche en de wensen. Met Exact zal je echter nooit mis grijpen, vanwege de vele jaren op de markt.

Meer weten? Bekijk dan enkele (prijs)voorbeelden bij MKB administratie in de vorm van uitbesteden.

De overweging om te kiezen voor Exact boekhouding is niet complex, maar vereist wel zorgvuldigheid. Bij interesse starten wij met het doornemen van de specifieke wensen. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De kracht van Exact boekhouding

Exact boekhouding is in Nederland een begrip. Vandaag de dag is het meer dan alleen een boekhoudprogramma. Naast specifieke versies voor diverse branches, bevat het diverse functionaliteiten om processen te digitaliseren. Denk aan de branche zakelijke dienstverlening, handel of bouw. De kracht van Exact zit hem in de eenvoud om van start te gaan. Vervolgens kan stap voor stap verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld het CRM-proces van quote, naar order en daaraan gekoppeld het voorraadbeheer en tot slot facturatie. Voor zakelijk dienstverleners moet gedacht worden aan een geïntegreerde urenregistratie. 

Een sprekend voorbeeld van de kracht van Exact, is dat het bedrijfsprocessen vergaand kan digitaliseren. Daarnaast kent het vergaande slimme oplossingen, zoals het herkennen van factureren en automatische herkenning van boekingen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar het digitaliseren van processen, kan dit stap voor stap. Afhankelijk van de wensen is een goede planning van belang om de gewenste resultaten te behalen. Het is niet altijd noodzakelijk om vanaf de eerste dag verlofregistraties via Exact te laten verlopen.

Maak Exact passend voor jouw organisatie

Centraal staat om Exact software te gebruiken passend binnen de organisatie. Afhankelijk van de omvang, de branche, overige software binnen de organisatie, de gewenste samenwerking en het vertrekpunt kan het zijn dat wij Exact boekhouding voorstellen. Het gebruik van Exact is dus alleen na onderlinge overeenstemming. Een dergelijke stap vereist een goede inventarisatie van de huidige processen en de mogelijke gevolgen wanneer deze geautomatiseerd worden in combinatie met Exact. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Exact-logo
Schuiven naar boven